luni, 1 august 2011

Simpatizanti liberali din diaspora, urmati exemplul dnei dr.med. Liliane Michels!

Au  trecut deja mai bine de 2 luni de cand am cunoscut-o pe aceasta inimoasa si foarte preocupata de politichie, dna dr. Liliane Michels! Olteanca din partile Mehedintiului, ajunsa in Germania imediat dupa decembrie 89, a devenit o persoana f cunoscuta datorita profesiei de medic, fiind cotata printre primii specialisti ORL-isti ai tarii care ni i-a daruit pe Majestatile Lor, Regii de vrednica amintire si pomenire CAROL I si FERDINAND!  
O sa ma intrebati poate, ce treaba are cu infiintarea Cluburilor Liberale? Pai are si inca multa!
Distinsa dna dr, prin firea apriga mostenita genetic, stia ca poate si dorea sa faca mai mult, nu doar pentru nemti, ci si pentru conationalii sai din romanica!  Pentru ca iubeste politica si este o liberala autentica, a dorit sa infiinteze o filiala a PNL in Germania, dar conform statutului nu se poate! Totusi, presedintele Antonescu, a specificat prin martie daca nu ma insel, ca se pot organiza in diaspora Cluburi Liberale! Singura conditie este ca initiatorul sa fie membru PNL!
Dna dr Michels, a reusit! S-a deplasat la Bucuresti, s-a inscris in partid si iata ca astazi vorbim de primul Club Liberal diasporean din Landul Baden-Württemberg, avand sediul in orasul Reutlingen.
De astazi, clubul are si un blog, http://liberalreutlingen.blogspot.com/, ceea ce pe mine ma bucura mult si ma face sa ma simt onorat ca am cunoscut-o pe dna Liliane Michels!
Este expresia vie a zicalei "numai cine nu vrea, nu reuseste!" 
Ea (gata cu atata domnie), a reusit si am convingerea ca munca ei va fi apreciata foarte curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu