luni, 22 august 2011

USL ...TREZESTE-TE!

Se pare ca proverbul "Te faci frate cu dracu...pana treci puntea", incepe sa nu mai fie valabil! In cazul nostru fiind vorba de fratele mai mic al lui Sarsaila!
"Administratorul" puntii romanesti (Scaraoschi in persoana), dupa cum se observa, are antidot, doar e fratele mai mare si-l cunoaste pe micutul Aghiuta, doar au acelasi sange matern: ROSU ca steagul Chinei!!!
N-am sa comentez despre aceasta "infratire", care din punctul meu de vedere (ca liberal) este gresita!
Sunt totusi un luptator de front, care executa ordinele!
Vreau sa spun doar, ca PNL ca membru egal in aceasta uniune (asa urat cum se numeste), nu mai trebuie sa accepte toate aberatiile de candidati propusi de "aliatul rosu"!
Ieri am primit o palma...una grea ... mie unuia inca-mi mai tiuie urechea!
"Pinalty", primarul obez, betiv si curvar, a materializat cum nu se poate mai bine una din devizele personale: "Lasa ba ca ti fac io pi tini...!" Si NE-A FACUT!
In tara lui Pintea, s-a intampalt altfel! Primarul nost, sarmantul Catalin Chereces, dupa ce a fost sprijinit sa castige primaria, a gasit de cuviinta sa nu se implice in actuala campanie! Spun unele guri, ca ar fi facut campanie mascata candidatului PDL!
Situatia per ansamblu nu este fericita, este ingrijoratoare!
Nu stiu cati dintre liderii acestei uniuni, au simtit efectul palmei de aseara, dar cei carora le tiuie urechea, ar trebuie sa se trezeasca pana nu este prea tarziu! Timpul nu sta in loc sa ne astepte din concedii, iar bugetul nu este in mainile noastre!
Trebuie facut ceva...dar repede!
Ce? Astept lumina de la lideri!
Eu sunt prea mic!

Un comentariu:

  1. nu mai astepta lumina numai de la lideri..unii dintre ei au partide de carti de rezolvat la cazinouri:)

    RăspundețiȘtergere