marți, 6 septembrie 2011

Cum l-am "atacat" pe Basescu!

Sunt rare sau inexistente in viata, momentele in care destinul iti harazeste sa dialoghezi cu "mari" personalitati ale vietii cotidiene! La unul dintre aceste momente visezi, pe altele ti le doresti, altele ti le planifici, iar de altele ai parte fara sa fi pregatit, doar datorita intamplarii.
Mi-am dorit si inca imi doresc, sa pot da mana si sa schimb macar doua vorbe cu MS Regele MIHAI! Pentru mine, este adevaratul sef al acestei tari, nu "chestia" aia care se lafaie hahaind pe scaunul Regelui FERDINAND. BLASFEMIE!!!
"Chestia" (fiindca veni vorba de ea), batjocoreste istoria tarii si numele sefilor sai din 1881 pana la venirea "ciumei rosii", prin aspect, comportament si...miros!!!
Aceasta tara, de la Mircea cel Batran, a avut doar regi si domnitori. Pe scaunul istoriei neamului, ne-am pricopsit din 1948 incoace (fara voia noastra), cu o pleiada de semianalfabeti, iar din 1989 (cu votul nostru "inconstient"), cu produse mai "scolite', dar in regimul rosu aprins, vajnici aparatori ai idealurilor comuniste, transformati peste noapte pe mormintele martirilor decenvristi, in militanti pentru democratie!!!???
"Chestia" este unul din produsele fostei securitati, institutie care a omorat zeci de mii de oameni si a distrus sute de mii de destine! Colaborator dovedit, informator si sef de structura, a avut grija datorita "talentului' de manipulator si slabiciunii altora, sa-si faca pierdut dosarul de securist!
Marturisesc ca nu-l urasc, deoarece nu poti ura un nimic, dar il detest! Il detest nu pentru ce este acum (traiasca votantii diasporeni dar si prostii autohtoni), nici macar pentru ce este ca om(???) - de asta "se fac vinovati" intr-o masura semnificativa proprii parinti, care din pacate (sau din fericire...) pentru ei, nu mai sunt!
Il detest doar pentru ceea ce ne-a facut, ce ne face si ce urmeaza sa ne faca, pentru ca diabolicul e vandut sufleteste spiritelor intunecate! I-ati cercetat cu mai multa atentie privirea plina de ura? O sa-mi dati dreptate, ca nu folosesc cuvinte prea tari sau neadevarate!!!
Intamplarea a facut sa am "norocul" sa-l intalnesc fata catre fata, cand datorita inconstientei (eu spun ca datorita bauturii), a iesit din birourile Cotroceniului sa vorbeasca cu noi, care protestam impotriva implicarii lui (dubioase) in proiectul Rosia Montana!
Dupa ce zi de zi mai bine de un an de zile il injuri (argumentat), dupa ce inregistrezi in repetate randuri puseuri de tensiune, ca victima a masurilor lui aberante, ajungi total neasteptat in fata lui si esti pur si simplu derutat! Efectiv nu sti ce sa faci, sau de unde sa incepi sa-ti spui ofu'!!! Probail daca ai avea intentia sa-l trosnesti, lucrurile ar fi mai simple, dar eu unul n-am vrut sa-l pocesc mai mult decat e!
Eram la un metru de moaca-i stalcita si ridata de alcool, mirosindu-i after shave-ul de proasta calitate, tacand si neputand sa formulez mental o banala intrebare pe care sa "i-o pun"! Norocul a venit tot de la "chestie", care raspunzand ridicol si aberant la intrebarile mitingistilor, m-a "revigorat" si l-am atacat direct, nu cu zambetul pe buze ca multi dintre cei prezenti, fascinati oarecum de intalnirea neasteptata, ci incruntat si nervos! Aveti aici marturia video:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftotb.ro%2Fcartonasul-rosu-pentru-basescu-anatomia-unui-flashmob&h=MAQDUaA5K
M-a intrebat la un moment dat, cum ma cheama (iritat vizibil de incisivitatea mea), raspunzandu-i ca sunt un simplu cetatean, care nu l-a votat! Cum puteam sa-i spun ca ma cheama Baescu, cand el e Basescu? Sigur nu m-ar fi crezut, desi acest "s" care "sta intre noi", ne diferentiaza foarte mult, as spune chiar enorm!
Am avut aceasta oportunitate de a ma descarca si n-am valorificat-o mai deloc! Poate altadata, cine stie? Sau poate niciodata!
Sau poate intervine Pronia Divina si vacanteaza functia, scutindu-ma astfel sa mai uzitez cuvinte neortodoxe la adresa sa, iar pulsul sunt convins ca s-ar regla!

3 comentarii:

  1. Daca parintii tai aveau asa, o revelatie, si te botezau Traian? Iti imaginezi cum suna sa ii fi raspuns: "Traian Baescu" :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si-ti dai seama ca nu ne-am fi cunoscut ca eram de mult batut???

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma macina aceleasi nemultumiri pentru ca am dat candva mana cu Boc in biroul lui de la Cluj nestiind atunci ca s-ar putea vreodata sa ajunga tocmai unde este si pentru ca, fiind la mai putin de 1m de Oprescu, i-am spus prea pe scurt ca daca decide (abuziv) sa scoata piatra cubica de pe Aviatorilor si Prezan in loc s-o reaseze devine un distrugator de identitate a Bucurestiului - ceea ce a si devenit ulterior cu varf si indesat pe Buzesti si Stirbey.

    RăspundețiȘtergere