luni, 20 iunie 2011

Diversiunea băsescului, înainte de consultările de mâine de la Cotroceni!

Exact acum 10 zile, impacientat de iniţiativa opoziţiei de a prezenta propriul program de reorganizare teritorială, chiriaşul de la Cotroceni s-a dus val vârtej în şedinţa guvernului şi a ordonat ca România să se restrângă rapid la doar 8 judeţe macro!!!
Călcâiele boc-ului au pocnit imediat sub scaun, ca semn că s-a înţeles ordinul, iar a doua zi, secretarul pede tractoristul ioan oltean, anunţa în conferinţă de presă că toată tărăşenia o să fie asumată de guvern, în faţa parlamentului de decor!!!
În aceste 10 zile, scandaluri peste scandaluri, discuţii şi dezbateri interminabile, alimentate permanent de ameninţările UDMR cu proteste stradale cu arma în mână!!! Reacţii de la Cotroceni = 0!!!
În toată această perioadă agitată, provocată dpmdvd deliberat, "ză eşec" a fost la Neptun să se bronzeze, a tras o tură şi pe la Cireşica să se adape, nepăsându-i de ce se-ntâmplă prin ţară!
Mâine, agitatorul de serviciu (drojdierul nr. 1 al ţării), a programat la Cotroceni consultări cu toate formaţiunile politice pe tema reorganizării teritoriale şi a revizuirii Constituţiei!
Astăzi cu o zi înaintea consultărilor, pentru a muta atenţia pe alt subiect (caracteristic de fapt), l-a trimis pe Blejnar la DNA, chipurile în calitate de martor...!!! Televiziunile au muşcat momeala şi de azi dimineaţă o ţin numai cu Blejnar! Obiectiv atins!
Mă întrebam ce poate discuta cu Opoziţia mâine despre reorganizare,  când nimeni nu-şi doreşte asta (nici măcar parlamentarii pede), sau despre modificarea Constituţiei, când CCR i-a tras vreo două perechi de palme pentru proiectul său cu propuneri aberante?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu