luni, 27 iunie 2011

Mă declar TRĂDĂTOR şi-l susţin pe MS Regele MIHAI!

După atâtea zile de tensiune şi supărări provocate de afirmaţiile "neterminatului" la adresa MS Regele Mihai (afirmaţii care mie unuia mi-au provocat o "mică" criză cardiacă ce a necesitat deplasarea la urgenţe), observ că sunt tot mai multe voci, care iau atitudine împotriva discreditării istoriei naţionale!
Un număr mare de istorici, afiliaţi politic sau neinteresaţi, au condamnat cu vehemenţă acuzele denigratoare care iată, după 5 zile de la "debitare",  încă sunt discutate şi produc rating-uri ridicate în jurnalele şi talk-show-urile televizate!
Salut pe această cale punctul de vedere al istoricului Alex. Mihai Stoenescu, care a condamnat afirmaţiile fratelui traficantului de armament din Constanţa, prezentând argumente istorice de nezdruncinat, în contextul în care, reputatul istoric, este un apropiat declarat al falsului prinţ Paul Lambrino!
Salut de asemenea iniţiativa domnului Val Vâlcu, de a invitat toţi românii care s-au simţit jigniţi de afirmaţiile "individului", să semneze "Protestul trădătorilor lui Băsescu", unde până în acest moment au semnat peste 300 de persoane din toate mediile sociale, dar multe nume cu rezonanţă din cultură şi artă!http://www.dcnews.ro/2011/06/romanii-jigniti-de-insultarea-regelui-pot-semna-%e2%80%9eprotestul-tradatorilor-lui-basescu%e2%80%9c/#comment-7027
Mă miră totuşi tăcerea nejustificată a intelectualilor pro-băsişti, Pleşu, Liiceanu, Patapievici sau Tismăneanu!
Stimabililor, era momentul cel mai oportun să profitaţi de această "portiţă" deschisă neaşteptat de elucubraţiile băsescului, prin care aţi fi putut să coborâţi decent din barca marinarului, care, după cum se vede ia apă din ce în ce mai mult! Dar cum la televizor au apărut specialişti recunoscuţi în mediile academice, pentru cercetările asidue efectuate pentru aflarea adevărurilor "adevărate" despre Istoria Poporului Român, gen Gelu Vişan, Alin(a) Popoviciu, Elena Udrea, Sulfina Barbu sau Sebastian Lăzăroiu, apariţia televizată a celor patru "distinşi" oameni de cultură, ar fi fost inutilă! Ce mai poţi spune după "prelegerile" pline de substanţă şi conţinut, exprimate de pedagogul Vişan Gelu? Totul devine cât se poate de clar şi logic, încât orice comentariu este de prisos!
Totuşi, sunt indignat peste măsură, pentru că nu l-am văzut în corul "istoricilor" pedişti, pe conf.univ.dr. William Brânză, coleg de catedră la "Dimitrie Cantemir" cu pluripotenta ministră blondă! O mare greşeală (zic eu) a departamentului de imagine al partidului stat!
Revenind la un ton mai serios, mă consider printre cei jigniţi de afirmaţiile preşedintelui, numindu-mă "TRĂDĂTOR", susţinându-l necondiţionat pe MS Regele Mihai !
În acest context mă bucură afirmaţiile "reformatorului naţional", deoarece astfel sporeşte numărul celor care susţin revenirea la Monarhie, adică la decenţă, bună rânduială şi normalitate!
NIHIL SINE DEO!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu