duminică, 5 iunie 2011

TREZIŢI-VĂ ROMÂNI, până nu este prea târziu!

Ne-au tăiat salariile şi pensiile, nu ţin cont de hotărârile instanţelor de judecată care-i obligă să restituie drepturile oamenilor, adoptă legi prin asumare, considerând Parlamentul şi implicit pe noi, o adunătură de care nu trebuie să ţină cont!!!
Ne-au batjocorit iar acum ne mint cu ieşirea din recesiune, punând lipsa şampaniei la evenimentele protocolare pe biata recesiune, dar nu se dau în lături să-şi promoveze oamenii de casă în funcţii de ministru, sau şoferii în funcţii de consilier, asigurându-le paza la nuntă cu SPP-ul!!!
Sunt singurii care au luat "măsuri curajoase de reformă", chiar împotriva voinţei poporului, de parcă noi am fi nişte iobagi proşti care nu ştim ce vrem!!!
Girează apariţia reprezentanţei ţinutului secuiesc la Bruxelles, neconsultând şi ignorând părerea populaţiei majoritare!
UNDE VREŢI SĂ AJUNGEM ROMÂNI? CÂT NE MAI LĂSĂM BATJOCORIŢI?
CINE NE OPREŞTE SĂ NE LUĂM SOARTA-N PROPRIILE MÂINI?
Am înjurat miliţienii pe vremea ciuruitului, pentru că aveau privilegii! I-am înjurat şi după 89 meritat, dar ce li se întâmplă astăzi, este o crimă! Iniţial le-au luat gradele, iar acum, salariile reduse cu 50%...aşa ceva nu cred să mai fie în vreo ţară europeană! Oamenii puşi să ne păzească, sunt cei mai prost plătiţi!!!
Medici făcuţi incompetenţi, profesori blamaţi pentru că nu promovează mai mulţi tinichigii şi ospătari (respect pt aceste meserii), ofiţerii armatei române jigniţi că nu s-au suit pe TAB-uri ca subofiţerii....PÂNĂ CÂND???
TREZIŢI-VĂ DRAGILOR, PENTRU CĂ TIMPUL NU STĂ-N LOC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu