luni, 6 iunie 2011

În avion cu Monica Macovei

Am fost săptămâna trecută la Bruxelles, la invitaţia dnei europarlamentar PNL Ramona Mănescu! Grupul a fost numeros, format din ziarişti, tineri elevi din Călăraşi şi majoritatea edililor PNL din jud Bihor!
La Otopeni aşteptând îmbarcarea, ne-am intersectat cu antrenorul rom M. Lucescu, care s-a oprit pentru a face fotografii cu solicitanţii, cu europarlamentarul suspendat Adrian Severin şi cu cea mai vaşnică apărătoare şi admiratoare a preşedintelui jucător, numita Luiza Monica Macovei! Aspectul exterior, cum îl ştiţi: renumita freza bretonată, moştenită din vechiul regim, purtând o pereche de blue-jeans jegoşi şi răpănoşi!
Partenera de pahar a cotroceanului, era foarte nemulţumită şi ţâfnoasă, pentru că nu-i era permis accesul la sala de aşteptare business, întrucât biletul ei era la economic!!! Dehhh, tupeu de europarlamentar!
Zborul a decurs normal, cu Luiza inconjurată în toate părţile de primari PNL! "Partenerul" de zbor (scaun), i-a explicat cum se face repartizarea fondurilor către administraţiile locale, funcţie de coloratura politică! El, primar al oraşului Aleşd, avea centura ocolitoare a oraşului începută pe vremea premierului Tăriceanu, iar după schimbarea guvernului, n-a mai primit nimic!
Vă imaginaţi că Luiza a crezut asta? Bineînţeles că nu!
La aterizare, când ne pregăteam să coborâm, Lizuca ne-a spus la revedere, iar din mulţime s-a răspuns cu o urare de bine: JOS BĂSESCU CU ACOLIŢII LUI!!!
După circa 3 ore, cineva de la Adevărul suna la Bruxelles să întrebe ce incidente au avut loc în avion???
Oare cine-o fi sunat la Bucureşti? Şi despre ce incidente era vorba?
În rest totul a fost frumos, chiar foarte frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu