marți, 25 octombrie 2011

Am vazut astazi inca un mitocan! Numele lui, Culita Tarata!

Astazi am avut privilegiul de a participa in Parlamentul Romaniei la sedinta solemna a camerelor reunite, cu ocazia discursului Majestatii Sale Regele MIHAI I al Romaniei, la implinirea venerabilei varste de 90 de ani!
Atmosfera de sarbatoare, prezenta mare a parlamentarilor si foarte multi invitati!
S-a ajuns la momentul solemn si anume Discursul Regelui! Si Regele cu modestie, simplitate si emotie vadita si-a inceput speach-ul!
Nu trecusera decat vreo doua minute din solemnitatea evenimentului, cand mitocania a revenit cu forta si mai ales cu nonsalanta in institutia "cea mai democratica" a Romaniei! Mitocanul de serviciu, pe "numele sau de scena", CULITA TARATA! Fost pesedist actual uneperist, acest "taran cordit" (vorba lui Radu Tudor din aceasta seara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei), a aparut pe usa prin care intra in sala membri executivului (ai guvernului mai pe intelesul neinitiatilor in ale politichiei), a trecut sfidator (ATENTIE!!!) cu mana in buzunar pe langa Majestatea Sa care vorbea, i-a strans mana dlui Adrian Nastase aflat in prima banca si s-a deplasat agale cu aroganta si lehamite exact prin mijlocul salii, spre locul sau (cred), unde-si exerseaza aproape zilnic, SOMNUL!!! Pentru cei care nu-l cunosc pe acest MARE MITOCAN, iata-l:

Acest ales al poporului, provenit din Neamtul neaos al Moldovei strabune, nu cunoaste istoria poporului din care face parte! 
Agricultorule care esti tu agricultor, tine minte ceva mai multe cuvinte decat ai acumulat tu in viata ta de "taran cordit": daca Regele MIHAI n-ar fi dat lovitura de stat din 23 august 1944, pe 6 decembrie 1952 de Sf. NICOLAE Facatorul de Minuni, tu n-ai mai fi aparut pe lume, deoarece rusii ar fi starpit de pe fata pamantului neamul din care te tragi, sau si mai rau te-ai fi nascut in CCCP si te-ar fi chemat Ivan sau Serioja!
Dar MS Regele MIHAI, a existat si inca exista spre Slava lui Dumnezeu, asa ca mitocanule, ai face bine sa incerci pe viitor sa te mai cizelezi! Nu pentru a te ierta Regele, deoarece MS nu reactioneaza la mitocanii 
d-astea de cocalar, ci pentru a nu mai fi penibil in fata oamenilor simpli ca mine, care vad si nu au decenta Regelui de a nu raspunde la provocari (cel mai elocvent exemplu este tacerea de bun simt la jignirile venite din partea basescului) si-ti spun ca esti un MARE si GRETOS MITOCAN! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu