joi, 6 octombrie 2011

Urmatoarea miscare a lui Basescu: George Cristian Maior ... PRIM MINISTRU



Asa se aude pe la colturi!!!
Nu-mi explic aceasta miscare, nici daca ma tai!!!
Am "acceptat" numirea in functia de director SRI, incadrand-o in categoria "impuse"...dar dupa atatia ani, ca sef de stat sa continui acest joc foarte dubios, mi se pare de neinteles!
Pai cum poti sa pui un membru PSD prim ministru????
Sa se fi reprofilat politic dl Maior, sau are interese personale obscure pe care nu le poate infaptui decat din functia de sef al guvernului? Nu inteleg....este de neimaginat!

Dl Maior a fost candva (in guvernarea Adrian Nastase) secretar de stat in MApN si a semnat contractul prin care Armata Romaniei a achizitionat 5 avioane de transport C 110, in prima faza cu 4 aeronave aduse din unul din cimitirele de fier vechi ale Americii, iar a cincea de la Pisa (Italia) cu norma de zbor indeplinita!!!

La alegerile din noiembrie 2004 a fost ales senator de Alba pe listele PSD.

În această calitate, a fost președinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională al Senatului României (iunie 2005 - 5 octombrie 2006), vicepreședinte al Comisiei de anchetă pentru investigarea afirmațiilor cu privire la existența unor centre de detenție ale CIA sau a unor zboruri ale avioanelor închiriate de CIA pe teritoriul României, membru în Comisia pentru drepturile omului, culte și minorități, în Comisia specială a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informații Externe și în Delegația Parlamentului României la Adunarea Uniunii Europei Occidentale. În noiembrie 2005 a participat ca singurul invitat român la seminarul internațional „Informațiile în secolul XXI”. El și-a înaintat demisia din Parlamentul României la data de 5 octombrie 2006, deoarece pe data de 4 octombrie a fost numit Director SRI!!!???

Dubios nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu