luni, 24 octombrie 2011

Si sa spun ce????...Sa spui ca-ti pare rau ca ai fost mitocan basescule!

Superba seara! Cuvintele sunt neputincioase in fata emotiilor si clipelor pe care le-am trait la Ateneul Roman, cu ocazia concertului aniversar oferit de catre Fundatia "Principesa Margareta", cu ocazia zilei de nastere a MS Regele MIHAI!
Lume buna, eleganta, decenta, emotionata si surazatoare pentru ocazia unica de a-si vedea Suveranul, Unsul lui Dumnezeu!
Alaturi de MS au participat la aceasta gala Altetele Lor Regale Principesele Margareta, Elena, Irina si Maria, Principele Radu si Principele Nicolae, distinse personalitati autohtone si internationale!
A fost superb, magnific, divin! Am plecat spre casa cu inima plina de bucurie pentru ca am stat aproape de MS, pentru ca l-am aplaudat, pentru ca i-am cantat impreuna cu toti participantii MULTI ANI TRAIASCA, pentru ca am strigat cat m-au tinut plamanii TRAIASCA REGELE!
Dar niciodata, absolut niciodata in aceasta tara plina de louseri si parveniti, nu poti sa te bucuri deplin!
Am ajuns acasa si am deschis televizorul...aceasta nenorocita inventie care a distrus oameni si natiuni! Si ce-am vazut? L-am vazut pe mitocanul nr. 1 al tarii, care intrebat de o reportera in cadrul unei conferinte de presa la Cotroceni, daca v-a transmite ceva din partea sa sau a administratiei prezidentiale, cu ocazia discursului Regelui de maine (deja este astazi) din Parlamentul Romaniei! Iar MITOCANUL a raspuns: "Si sa spun ce?"
Chiar n-ai ce spune mitocanule? Nu-ti trece nimic prin scafirlia-ti cheala si de par si de minte? Bunul simt (pe care ni l-ai descoperit ca inexistent) nu-ti trimite nici un cuvant spre mintea-ti napadita de ura, urat si mitocanie? Nici cei 7 ani de acasa, nu te pot ajuta? Fie! Ma ofer eu!
Spre exemplu ai putea sa-i transmiti MS un simplu LA MULTI ANI! Ar fi de ajuns!
Dac-ai avea constiinta (ceea ce nu cred) si aceasta te-ar mustra putin de tot, ai putea sa-ti ceri iertare (desi sunt convins ca nu ti-ai cerut vreodata asa ceva) pentru jignirile pe care i le-ai adus unui om care a ajuns la o varsta la care tu n-ai dreptul sa visezi,  care a facut atatea pentru tara asta si pentru intreaga lume!!!
Sau sa-ti ceri scuze mitocanule, daca iertarea este prea injositoare pentru "augusta" ta persoana!!!
Dar pentru toate astea iti trebuie educatie (de buna calitate), pe care tu n-o ai ! Tu ai educatia vechiului regim din care ai facut parte si care te-a platit foarte bine! Nostalgia pentru acele vremuri te tradeaza prin comportament si prin afirmatiile pe care le faci!
Nu cunosti istoria propriei tari, nu cunosti nimic despre actuala impartirea geografica si administarativa a tarii, nu cunosti nimic despre frumusetile si unicitatea locurilor acestei tari! Tu sti doar sa imparti oamenii  dupa bunul plac in buni (cei care-ti canta-n struna) si rai (cei care-ti spun adevarul), tara in alte zone si teritorii functie de interesele tale personale, aliatii europeni in dusmani si sabotori ai Romaniei! Valorile umane autentice ale tarii, care spun adevaruri de netagaduit ce nu sunt in consonanta cu parerile tale, sunt nimicuri! Fostii si noii securisti, curvele semianalfabete care in afara "calitatilor" enumerate nu pot arata nimic, hotii si delapidatorii bogatiilor tarii, astia sunt oamenii tai!
Cei care au facut ceva pentru tara si care au lasat in urma lor fapte si lucruri palpabile in cultura, stiinta si arta, te deranjeaza, iti displac total, ii dispretuiesti pana la ura viscerala!
Esti si ramai un Mitocan!
Te anunt ca Majestatea Sa Regele MIHAI, n-a tradat niciodata pe nimeni! Nici in 23 august '44, nici in 30 decembrie'47, nici in 3 ianuarie '48, nici macar astazi 25 octombrie 2011! Si n-o spun eu, o spune istoria scrisa, stand marturie documente de certa autenticitate si valoare! El a fost si inca mai este speranta acestui popor ca n-o sa mai suporte mult, exemplare ca tine si slugile tale!
El nu si-a batjocorit poporul niciodata! Nu i-a impartit in buni si rai, nu i-a trimis in strainatate sa-si caute de lucru si nici nu le-a urat "sa paraseasca sistemul pe cale naturala"! El si-a iubit si-si iubeste poporul!
Stii de ce mitocanule? Pentru ca ASA A FOST EDUCAT! In spiritul adevarului, dreptatii si iubirii aproapelui!
Tu n-ai sa intelegi vreodata aceste trei calitati umane: ADEVAR, DREPTATE si IUBIRE, pentru ca nu te poti compara cu UNSUL LUI DUMNEZEU! Tu nu esti om!
Tu esti si ramai sluga satanei! O naparca pe care n-o s-o regrete nimeni niciodata!


Acest OM, Regele Romaniei,  implineste astazi 90 de ani!
Ii spun eu din tot sufletul LA MULTI ANI! TE IUBIM MAJESTATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu