duminică, 9 octombrie 2011

S-a incheiat Şcoala Politică „Gh. I. Brătianu” de la Sighetul Marmatiei!


În perioada 6 – 9 octombrie, în municipiul Sighetu Marmaţiei s-a desfăşura Şcoala Politică „Gh. I. Brătianu”.
Daca initial si-au anuntat prezenta lideri cu oarece "greutate", la fata locului s-au adus altii, de prin...zona!!!  Bine ca s-a incheiat cu bine si copiii au fost multumiti! Acum nu stiu daca multumirea le-a fost produsa de prelegerile la care au participat, sau de locurile vizitate: Penitenciarul Sighet, Cimitirul Vesel de la Sapanta!
Salut prezenta dnei Lucia VARGA, liderul organizatiei de femei liberale si a fostului primar al Baii Mari dl Cristian Anghel!
Un singur lucru vreau sa semnalez! Daca  tinerii liberali se strang (benevol) o data pe an din toate colturile tarii, n-ar trebui sa fie alaturi de ei si conducerea partidului??? Nu doar sufleteste ...!!!
Tinerii nostri vin si/mai ales pentru lideri, sa-i cunoasca, sa-i auda, sa afle lucruri noi din viata politica pana la cel mai inalt nivel, pentru a deveni o generatie pregatita!
N-am comentat in nici-un fel postarea unui domn,  care atragea atentia asupra lipsei liderilor PNL la Jucu, Cluj Napoca sau Alba Iulia, unde s-a dus doar Ponta! Mi-am muscat buzele, cand l-am vazut pe micul Titulescu "conferentiind" cu presa, avand in spate sigla USL! M-am abtinut gandindu-ma ca o sa-i vedem prezenti "pe ai nostri" la Sighetul Marmatiei! Dar nu a fost asa!
Domnilor, nu cred ca este corect!
Este ca si cum spectatorii au platit bilet sa-i vada pe cei de la SCORPIONS si s-au pomenit ca pe scena urca lautarii din Clejani!
Onorati-va functiile domnilor, deveniti mai vizibili!
Nu mai credeti in bazaconiile consilierilor care va perie, spunandu-va ca sunteti ..."flori rare" si pentru asta trebuie sa va protejati!
Va garantez ca prezenta dumneavoastra in mijlocul sustinatorilor, va vor creste frumusetea si ... COTA!

Un comentariu: