joi, 15 august 2013

ȘOC și GROAZĂ...Crin Antonescu își continuă concediul!


   Crin Antonescu a plecat din nou în vacanță spre disperarea mădălinei pușCACĂCĂLĂU de la B1 și a lui Mihai ”usturoi” Neamțu!

Fosta antenistă era ieri ȘOCATĂ de știrea ȘOC că Antonescu a ȘOCAT-o luând hotărârea ȘOC de a-și continua vacanța, încât fata a recunoscut că este atât de ȘOCATĂ încât a rămas cu ”gura căscată”! 

   Știrea ȘOC de fapt nu este asta dna pușCACĂCĂLĂU, ci cea conform căreia, coma indusă în care se află coCIOABĂ, este menținută la ordinul lui băsescu, deoarece a aflat că Crin Antonescu își continuă vacanța în Antalya, taman unde se află internat liderul țiganilor!
   Băsescu ar fi trimis în regim de urgență ordine stricte către medicii care-l tratează pe ”borâtul” șef, ca să-i mențină coma, deoarece din informațiile primite de la Coldea & co., Antonescu ar intenționa să-i facă o vizită țiganului ”infarctat”, pentru a obține informații despre ultimele campanii electorale și mai ales despre plocoanele și șpăgile date ca EBA să fie susținută de ”mexicanii carpatini” pentru europarlamentare la alegerile de la anul!
   Mai mult decât atât, căldărarul șef este păzit zi și noapte de către 20 de agenți SRI îmbrăcați în țigani cortorari, aceștia dându-se drept rude mai îndepărtate cu ... bolnavul!
   În cursul zilei de astăzi și-a anunțat vizita în Antalya și EBA, care vrea să primească în această sfântă zi de la ”pastorul penticostal” o ultimă binecuvântare pentru ”trufandaua” ce-i crește-n burtă! După cum se știe coCIOABĂ este și pastor, îndeletnicire pe care a moștenit-o de la tacsu, pe care i-o va lăsa la rândul lui și lu fisu ș.a.m.d.!!! Adică ceva de genul ”na-ți-o ție că ți-am dres-o...!”


Acest text nu este un pamflet, deci trebuie tratat ca atare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu